Reforma Zgjedhore, ambasadorët e SHBA, BE dhe Britanisë në takim me 4 anëtarët e Këshillit Politik

Ambasadorja e SHBA Yuri Kim, ambasadori i BE Soreca dhe ai britanik Duncan Norman kanë nisur një takim me 4 anëtarët e Këshillit Politik.

Këshilli politik nuk arriti të kishin një konsensus brenda afatit, i cili ishte vendosur me 31 maj.

Edhe në mbledhjen e fundit të Këshillit Politik një përfaqësues i SHBA u përpoq të bindte palët por pa sukses kurse tani duket se këto tentativa po vijojnë po nga ndërkombëtarët dhe nga treshja Kim- Soreca- Norman që dje ishin në zyrën e Lulzim Bashës.