Soreca takon kreun e SPAK, ambasadori zbardh takimin

Ambasadori i BE, Luigi Soreca ka zhvilluar një takim sot më kreun e SPAK, Arben Kraja.

Sipas ambasadorit, mes tyre ka qenë një takim produktiv, ku u diskutua mbi sfidat e SPAK për rishpërndarjen e kompetencave me Prokurorinë e Përgjithshme dhe zyrat lokale, si dhe zbatimin e ligjit të ri për masat parandaluese.

“Takim shumë produktiv sot me Kryetarin e SPAK Z. Arben Kraja. Ne diskutuam sfidat e SPAK si institucion i ri. Kemi shkëmbyer gjithashtu mendime për rishpërndarjen e kompetencave me Prokurorinë e Përgjithshme dhe zyrat lokale, dhe zbatimin e ligjit të ri për masat parandaluese”, shkruan Soreca në rrjetet sociale.