Vasili nga Berati sulmon Ramën: Kush ka kërcënuar LSI-në ka thyer kokën

Nga qyteti i Beratit ku LSI është duke mbajtur takimin e radhës, kreu i kësaj force Petrit Vasili, ka shtruar përpara qyetarëve planin ekonomik që LSI ka për të rinjtë dhe bizneset.

Sipas tij qyetarët  janë gjithmonë të parët, ndërsa i duhet dhënë fund arrogancës dhe përbuzjes. Kërcënimet sipas tij  duhet të marrin fund pasi kush ka kërcënuar LSI-në ka thyer kokën.

“Mbajeni mend  meqë jemi këtu për  një shans: Tamaqarët ta gjejnë  tepsinë ku duan.Plani jonë ka  n qendër të rinjtë bizneset,  ne nuk jemi për  oligarkët nuk është sheshi oligarkëve. Shteti i gjobave duhet të marrë fund. Shteti që  jep ato që  meriton është me LSI-në në krye.

Kush ka kërcënuar LSI-në ka thyer kokën.Asnjë shantazh  asnjë kërcënim nga asnjë burrë i gjatë, i trashë apo i hollë.Ne do të vazhdojmë  në këtë rrugë.Jo me arrogancë  dhe përbuzje”