“Vendimmarrja pozitive me rëndësi edhe për KE-në”, Rama tjetër mesazh para vendimit final

Kryeministri Edi Rama ka ndarë në Facebook disa fotografi nga momenti i takimit me kryeministrat e Partive Socialiste Europiane.

Mesazhi i Ramës, pak para vendimit të KE për çeljen e bisedimeve për integrimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë në Bashkimin Evropian:

“#PESLeadersMeeting🌹

#KëshilliEuropian 🇪🇺 Së Vbashku me Kryeministrin Zayev në takimin e kryeministrave europianë të PSE dhe komisionerëve europianë të familjes sonë politike në BE, ku diskutuam për rëndësinë që ka për Bashkimin Europian, e jo vetëm për Shqipërinë e për Maqedoninë e Veriut, një vendimmarrje pozitive në Këshillin Europian🤝”