Video/ 30 qershori pa standarde. Në Sarandë qytetarët votojnë në grup

Procesi i votimeve të sotme është shoqëruar me një sërë parregullsisë. Në qytetin e Sarandës, disa qytetarë janë filmuar duke votuar në grup, duke u konsultuar me njëri tjetrin dhe më pas fletët i kanë hedhur në kuti.

Në raste të tilla, përgjegjësia bie edhe mbi komisionerët e Partisë Socialiste, që kanë lejuar shkeljen e ligjit, edhe pse fitorja e PS është e sigurt.

Në këtë qytet, PS përfaqësohet nga Adrian Gurma ndërsa pjesë e garës është edhe kandidati i pavarur, Ilir Nikolla.