600 mijë dollarë përfundojnë në rrugë, policia paralajmëron qytetarët

Dyert e një kamioni të blinduar në Indianapolis të SHBA-së janë hapur dhe me mijë dollarë kanë përfunduar në rrugë. Drejtues të automjeteve dhe kalimtarë kanë shfrytëzuar mundësinë dhe kanë mbledhur sa para kanë mundur dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Ndonëse nuk është zyrtare, policia flet për rreth 600 mijë dollarë që kanë ‘fluturuar’ nga furgoni. Të gjithë qytetarët që kanë marrë paratë janë paralajmëruar se do të arrestohen nëse ia kthejnë kompanisë shumën e humbur.