Flash News

Ditari i Opozitës

"Kriminel elektoral", Berisha- Manjës: Bën propagandë si Shukriu apo Safeti në parlament

"Kriminel elektoral", Berisha- Manjës: Bën propagandë

Kreu i PD-së Sali Berisha, ka debatuar me Ministrin e Mbrojtjes, Ulsi Manja, duke e akuzuar këtë të fundit se e përdori parlamentin për të bërë fushatë për zgjedhjet lokale në Kukës.

Berisha shtoi e Manja është kriminel elektoral.

Ai është një kriminel i mirëfilltë elektoral. Ai është një kriminel i damkosur elektoral.

Ngrihet këtu dhe bën propagandë elektorale njëlloj sikur të ishte Shukriu apo Safeti.

Por ai ka dosjen e vet!” tha Berisha.

Të fundit