‘Do digjia burgun pa marijuanë çdo ditë’, Stresi tregon aventurën në qeli: Kisha telefon, bënim raki me kivi se del e fortë (Video)

Reperi i njohur ka rrëfyer se nuk i ka munguar asgjë në burg, madje sipas tij, ‘burgu asht shumë chill’.

Madje, në rrëfimin e tij për ’27 Sen’, Stresi ta mbush mendjen se të jetosh në burg është më mirë se sa jashtë.

Gjatë bisedës ai bëri edhe deklarata bombë ku përmendi se do ta kishte djegur qeli nëse nuk do t’i sillnin mariuanë çdo ditë, si dhe rakinë e kivit që ai e bënte me ‘bashkëvuajtësit’ në burg.

Mos me pasë vëlla marijuanë, do ishte djegur burgu. Merr flakë burgu me sektor me krejt. Vinin shefat thonin ça ke që je nervoz. I thoja vëlla, shtije vëlla, se s’rrinin çunat. Normale, ditë për ditë. Ndryshe aty, ishte keq, por ne kemi kaluar mirë. Rakinë e kemi bërë vetë, rakinë e kemi bërë vetë. Raki kivi, sugjeroj të gjithëve që rakinë ta bëjnë me kivi. Del më e fortë. Ushtrohesha, me parelele. Kur flisja me të shpisë, ua mbyllja shpejt se kishim gjëra për të bërë në burg. Unë kurrkushi s’jam. Jam informuar shumë mirë për reperat jashtë, se kisha telefon’, tha reperi.

Duke ju drejtuar shokëve të tij ai u shpreh se jeta në burg ka qenë si nëpër filma, duke e deklaruar veten si i burgosur politik.

Është pjesë e jetës , po mirë, kam kaluar shumë mirë. Është njerëzore me arrit aty, pavarësisht se unë kam qenë burg politik. Olti, Keldi, Visi, kemi jetuar si në film vëlla’, tha Stresi.