Flash News

E-TJERA

Masakra me 6 të vrarë në Greqi, publikohen fotot e viktimave: Do hakmerremi

Masakra me 6 të vrarë  në Greqi,  publikohen fotot e viktimave:

Janë zbuluar detje të reja në lidhje me vrasjen e 6 shtetasve turk në Greqi. Policia ka nisur të hetojë mbi celularët e viktimave si dhe provat e gjetura në shtëpinë që kishin marrë me qira pranë vendit ku ndodhi masakra.

Viktimat thuhet se kishin mesazhe të shkruara në turqisht në telefonat e tyre celularë, dhe policia po analizon përmbajtjen e tyre për të përcaktuar se me kë po flisnin dhe nëse dikush i kishte informuar se ata ishin shënjestruar nga një grup kriminal rival.

Mirëpo, nga gjetjet në veturë, valixhet dhe sendet e tjera personale të gjetura, mund të konstatohet se të gjashtët po përgatiteshin të largoheshin menjëherë nga vendi.

Brenda shtëpisë ku jetonin në Artemisa nuk u gjetën as armë, as drogë dhe asnjë element tjetër që “tregon” në një drejtim të caktuar, përveç disa sendeve personale që do të vlerësohen në nivel ADN.

Mediat greke kanë publikuar një foto në të cilën pretendon se personat e paraqitur janë gjashtë ata që u vranë në pritën vrastare. Sipas publikimit, ata janë Doruk Ersu Büyüktunç, Abdurrahman Tekrü, Ömer Kanza, Ozan Kaan Tozlu, Barış Çağan dhe Burak Tahmaz.

Ndërkohë në një postim në një llogari në TikTok është publikuar fotoja e viktimave dhe mesazhin "ne hakmerremi".

Gjashtë personat që u ekzekutuan dyshohet se i përkasin grupit kriminal të kryemafiozit Baris Boyoun dhe janë në konflikt me një rrjet kriminal rival.

Të fundit