Flash News

E-TJERA

U vra brenda “Porsche-t”, shkak dyshohet të jetë prishja e një krushqie

U vra brenda “Porsche-t”, shkak dyshohet të jetë prishja e
Mjeti ku u vra Elton Javori

Elton Javori, 41 vjeç, u vra brenda mjetit tip “Porshe Cayenne” në lëvizje.

41-vjeçari dyshohet të jetë vrarë për shkak të një krushqie të prishur dhe kjo ka qenë edhe lidhja me autorin e ngjarjes, i cili është identifikuar nga policia.

Një fqinj i Javorit ka deklaruar se viktima ishte djalë i sjellshëm dhe i edukuar, e nuk ishte njohur për probleme. Javori jetonte me familjen ndërsa vëllezërit i kishte në Gjermani.

“E njoh pasi jemi rritur me ta. Ky djali ka qenë i mrekullueshëm, i edukuar. Nga i erdhi Zoti e di. Nuk dëgjova krisma armësh. Sa dola nga shtëpia, dëgjova që u vra. Ky e ka familjen këtu. Vëllezërit i ka në Gjermani," tha ai.

Të fundit