Flash News

Ditari i Opozitës

The DP deputy denounces with a photo: The ballot papers for the SP candidate, marked

The DP deputy denounces with a photo: The ballot papers for the SP candidate,

The deputy of the Democratic Party, Dashnor Sula, denounces with a photo that according to him, the ballot papers for the candidate of the SP, Arif Tafanin in Elbasan were marked.

In a post on Facebook, Sula writes that despite the fact that the flirtations have been flagged, they are still not considered invalid.

Full post: 

Ballot papers for Arif Tafan in Belgium marked as criminal gangs and narcotics.
The theft of over 800,000 euros (for which there is a file in SPAK), only in the Urban Renaissance project in Belsh, the swelling of the municipality's administration was not enough for the SP candidate in Belsh to manipulate the results of the elections on May 14.

The DP deputy denounces with a photo: The ballot papers for the SP candidate,

The DP deputy denounces with a photo: The ballot papers for the SP candidate,

The DP deputy denounces with a photo: The ballot papers for the SP candidate,
Below you will see facts about how the SP mayor used the same vote marking scheme as the cocaine gangs.

Këto fletë votimi janë numëruar si të vlefshme për z. TAFANI ndonëse ka elementë të qartë që identifikojnë votuesin. Për rastet kur z. 800 mijë euroshi nuk ka patur besim tek qytetarët që i intimidon me ndihmë ekonomike, ka kërkuar shenjime të veçanta për secilin votues të dyshuar.
Siç mund ta shikoni kutia përbri kandiatit në fletën e votimit është e shënjuar në mënyrë të veçantë për të identifikuar personin qe e di vetëm kryebashkiaku dhe patronazhisti.
Ky skandal më së pakti përmbush të gjitjë elementët që fletët të quheshin të pavlefshhme. Ndërsa ata të cilët i kanë numëruar si fletë të rregullta duhet të mbajnë përgjegjësi ligjore.
Në një bashki si Belshi ku kryebashkiaku ekzistues pretendon se ka fituar por me një rezultat shumë të ngushtë, këto shërbejmë si fakte të mjaftueshme për të patur rinumërim të të gjithave kutive të votimit, ato që janë konsideruer të vlefshme, ato të pavlefshmet dhe ato që janë të dyshimta.
Këto janë fakte të mjaftueshme për KAS të hënën që të vendos rihapjen e kutive për bashkinë Belsh. Pavarsisht çdo makinacioni të z. 800 mijë euroshi, banorët e bashkisë Belsh e kanë refuzuar dhe kanë vendosur për ndryshim. Këtë do e konfirmojë rihapja e kutive!
Meanwhile, on Monday, it will be proven with concrete evidence that in many polling stations, the ballot papers where the citizens voted for the candidate Bedri Qypi, one of the seals was not placed in order to make the ballot invalid. This was done on the ballots of the candidate for Mayor, not on the ballots that were voted for the Municipal Council.

Latest news