Flash News

Ditari i Opozitës

Kryemadhi, 5 orë në SPAK: Lobimi dhe hetimi pasuror janë një çështje

Kryemadhi, 5 orë në SPAK: Lobimi dhe hetimi pasuror janë një

Deputetja e Partisë së Lirisë, Monika Kryemadhi pas daljes nga SPAK ka dhënë një komunikim për mediat.

Iu përgjigja disa pyetjeve, ballafaquam të gjithë gjërat që kanë të bëjnë me akuzat që kanë ngritur. Besoj që ezauruam në aspektin e pyetjeve dhe përgjigje.

 E lexova me vëmendje, e firmosa me vetëdije të plotë. Ua them sërish se nuk ka bërë ndërhyrje estetike, pasi kjo do të thotë të ndryshosh shumë gjëra.”, tha ajo.

Latest news