Flash News

Ditari i Opozitës

May 14 elections, Berisha: Our candidates were elected by the citizens, the other wing by the mafia

May 14 elections, Berisha: Our candidates were elected by the citizens, the

Sali Berisha presented Mustafa Pashjan as the candidate of the "Together We Win" coalition for the Peqin municipality. In his speech before the supporters of the Democratic Party, Berisha explained that time has proven that the candidates of the coalition group were chosen by the citizens, while the other wing was decided by the patriarch of the most dangerous mafia in Europe.

"Dear democrats, citizens, residents of Peqin. Once again, boundless gratitude for this enthusiasm, for this warm meeting, which constitutes the most excellent message you send to Albanian democrats in all 4 corners of the country , send to the Albanians wherever they are."

"This enthusiasm is the energy of uniting Albanians in a historic battle, in a battle of restoring pluralism in Albania. This enthusiasm is the energy of the victory on May 14, of Mustafa Pashje and the candidates of primaries throughout Albania."

"This enthusiasm is the energy of the change that is coming. It is the energy of hope that the change brings, it is, therefore, an enthusiasm that opens for Albania and the Albanians, another time, that restores pluralism, democracy, restores Beijing to the Pekinas and restores Albania to the Albanians ."

"I have often come to you in decades, I have presented candidates for mayor, candidate for deputy. I have Mustafa Pashjen as an old friend, an early collaborator, but this time, Mustafa and all our candidates are different, they are no longer , the candidates for president and presidency, they are your candidates. They are women and men who decided to appear before you, to be evaluated by you, to be voted for by you, and this happened."

"In this context, my friends, the primary candidates are the brides and grooms of freedom. We set a standard that has not existed before, but I guarantee you that for freedom, this is the best standard that exists today and in the countries most developed in the world."

"And when in the meetings a year and a half ago, the Democrats demanded everywhere that we should choose our own party chairman, we should choose our own mayor, our deputy, and not be appointed by you, I promised one thing such. I promised with the greatest confidence that you have a very high degree of political formation."

"Se ju keni një shkallë vlerësimi të shkëlqyer dhe koha provoi se sot në Peqin dhe mbarë Shqipërinë se ne kemi kandidatë më të mirë se kurrë më parë. Krahasoni pak këta kandidatë me krahun tjetër që vijnë sikur vijnë nga bodrumet e mafias. Që shpallen në ora 1 të natës."

"Që nuk kanë takuar një socialist, një demokrat, një të paparti për tu vlerësuar, por që të gjithë nga padrinoja i mafias më të rrezikshme në Europë, nga Edi Rama. Që të gjithë mbi haraçin që paguajnë, mbi lidhjet e krimit që kanë, mbi vjedhjet që kanë bërë."

May 14 elections, Berisha: Our candidates were elected by the citizens, the

"Ju e ndoqët procesin e emërimit të tyre, diku kërciti dajaku në mbledhje, diku tjetër u vendosën hekurat në duar, të tjerë u thirrën në SPAK se nuk po bindeshin, kurse ne gjithçka e lamë tek ju, tek besimi, vullneti, juaj dhe të jeni të sigurtë se ky është një investim i madh për të sotmen dhe të ardhmen e këtij vendi."

"Ne besojmë shumë në dinjitetin njerëzor, besojmë se ai që do të zejë vendin e qytetarit të parë, kryetarit të bashkisë, ai duhet të jetë gjithçka i varur nga ju, pafundësisht mirënjohës ndaj ju, ai duhet të jetë një shërbëtor ndaj jush. Ai duhet të bëjë gjithçka që të tregojë se e meritoi votën tuaj. Dhe ky është rregulli i demokracisë, ky është përfaqësimi demokratik."

"Miqtë e mi! Zgjedhjet janë për qeveritarët vendorë dhe unë kam nder të madh, kënaqësi të madhe, që paraqes para jush një nga veprimtarët më të përkushtuar të PD-së në vite. Që paraqes Mustafa Pashjen, një peqinas të ndershëm, dinjitoz, i cili do të shkrijë të gjithë energjitë e tij në shërbimin tuaj, i cili do të bëjë gjithçka që çdo qindarkë taksash që ju paguani, të ua kthejë në shërbime, me transparencën më të madhe, i cili do të bëjë gjithçka që të mos mendojë vetëm për qendrën e qytetit, por të mendojë për të gjithë banorët e këtij rrethi aty ku banojnë për të ndryshuar, me çfarë ka në dorë ai, jetën e tyre."

"He will do everything to breathe life into the market. I guarantee you that in Mustafa you will have an excellent manager of the municipality, you will have an employee, a painful, capable manager and you will sign the big change on May 14 and long awaited."

"But May 14 must be very clear, it is an election day several times more important than the local elections. It is a day in which we, after 31 years, are invited to save Albania from monism. It is a day that we, by voting for Mustafa Pashje, let's vote for the restoration of pluralism."

Latest news