Flash News

E-TJERA

Çipa: PS ka zgjedhur një formulë që të maksimalizojë votat e saj, opozita riskon me dy koalicione

Çipa: PS ka zgjedhur një formulë që të

I ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, analisti Aleksandër Çipa PS ka preferuar që të zgjedhë një formulë që të maksimalizojë votat e saj.

Çipa: 25 prilli është një proces që ka specifika për vetë ligjin që kanë arritur palët. U zgjidh nga një institucion ekstra institucional. PS ka preferuar që të zgjedhë një formulë që të maksimalizojë votat e saj.

Ndërsa opozita ka zgjedhur që të ketë dy koalicione dhe disa subjekte të veta, që janë te spektri opozitar. Dhe ky është një risk i madh për përllogaritjen e suksesit të opozitës. Kjo është një analizë statistike e rezultatit.

 

Latest news