Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 9 qeshor/ Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Këmbimi valutor 9 qeshor/ Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 97.8 lekë dhe do të shitet me 99.4 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 105.6 lekë dhe do shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108 lekë dhe do shitet me 109.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 122.4 lekë dhe do shitet me 123.5 lekë.

Këmbimi valutor 9 qeshor/ Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Latest news