Flash News

E-TJERA

Cocaine distributors invade Tirana, "white bread" is sold in "Blok", "Community of Paris" and "Kodra e Diellit"

Cocaine distributors invade Tirana, "white bread" is sold in

White bread or fairy dust are some of the nicknames used by cocaine dealers in the capital. Only in the first 5 months of this year, the police of the capital seized 7.5 kg of cocaine, while last year in Tirana, 9 kg of cocaine were seized in various operations. The figures show an increase in the consumption of cocaine, but also in the striking force of the police.

The areas most frequented by sellers and criminal groups that deal with this activity are the center of Tirana, the Block area, Paris Municipality and Kodra e Diellit.

Disa ditë më parë policia e Tiranës në zonën e Kodrës së Diellit sekuestroi 2.3 kg kokainë dhe arrestoi 5 persona. Ky rrjet kriminal drejtohej nga Kostaq Murtaj i cili përveç shitjes së kokainës kishte dhe një biznes të tregtimit të produkteve ushqimore në Sarandë.

Në industrinë e kokainës ai bashkëpunonte me 2 këshilltarët e porsazgjedhur të bashkisë sarandë Olsi Mylka dhe Shemsi Progda, të cilët veç angazhimit në drogë dhe politikë kishin dhe biznese. Në skemën e shpërndarjes së kokainës policia identifikoi dhe punonjësin e agjencisë shtetërore të kadastrës në Tiranë Donald Muhamuçi si dhe Ermal Lamaj.

On February 4 of this year, the Tirana police seized 2.1 kg of cocaine and about 4 kg of heroin, which was distributed by a group led by Brikena Frakulli, who included her children in this activity. Hortenca Biçakun, Klevi Banushi and Artur Kristo were also captured in this operation.

In a similar operation with more than 20 arrestees on March 22, the Tirana police seized more than 2 kg of cocaine. The investigations revealed that the cocaine distribution groups were provided by a foreign person, who came from the Middle East and remained anonymous to the authorities. /Top channel

Latest news