Flash News

POLITIKOFF

Actor Benedict Cumberbatch is attacked with a knife by a stranger

Actor Benedict Cumberbatch is attacked with a knife by a stranger

Recently, actor Benedict Cumberbatch's London home was attacked and threatened by a former chef wielding a fish knife. Cumberbatch, his wife and their three children were at home when Jack Bissell kicked in the iron garden gate. He shouted:

"I know you moved here, I hope it burns."

Bissell u deklarua fajtor dhe u gjobit me 250£. Atij iu dha gjithashtu një urdhër ndalimi tre-vjeçar duke e penguar të shkojë pranë familjes së Cumberbatch dhe zonës ku ata jetojnë. Bissell, i cili më parë ka punuar si kuzhinier, shkuli një bimë dhe e hodhi në murin e kopshtit përpara se të pështynte në tokë dhe të këpuste kabllin e internetit duke përdorur një thikë peshku. Ai u largua nga vendi i ngjarjes, por u arrestua pasi ADN-ja e tij u gjet në telefon.

Actor Benedict Cumberbatch is attacked with a knife by a stranger

Një burim i afërt me Cumberbatch tha për Daily Mail se:

"Natyrisht që e gjithë familja ishte tmerruar dhe mendonte se ky djalë do të hynte dhe do t’i lëndonte. Për fat të mirë nuk shkoi kurrë kaq larg. Benedict dhe bashkëshortja e tij kanë pasur shumë netë pa gjumë që kur janë shqetësuar se mund të jenë sërish në shënjestër."

The prosecution told the court that before his attack, Bissell bought two loaves of bread from a nearby shop and told the shopkeeper he was going to go in and burn the house down.

Latest news