Flash News

POLITIKOFF

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares about women's pleasure

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares

It was not an easy decision for Emma Thompson to shoot a nude scene for her critically acclaimed new film, "Good Luck To You, Leo Grande." It is a transformative moment for her character Nancy, a retired religious studies teacher and mother of two, who dares to hire a beautiful young sex worker (Daryl McCormack) for the night after spending over five decades living strictly according to the book.

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares

"She is someone you can relate to," the actress told PEOPLE in this week's issue, referring to her character. "She is a very ordinary person, doing something extraordinary."

The film follows her quest for pleasure, confident that sex is more than the usual bedroom act experienced in her marriage - yet she is afraid to push herself to discover more.

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares

"I think women's satisfaction has never been anyone's priority," says Thompson, 63, whose character makes a to-do list for Leo on dating activities.

Por personazhi i Thompson, zgjuarsia dhe hezitimi i së cilës nxit prirjen komike të filmit, në fund arrin diçka që ajo nuk e kishte imagjinuar: respektin për trupin e saj. Në një skenë të fundit, ajo përballet me pasqyrën, e vetme dhe e zhveshur, me personazhin e saj duke rimarrë një trup që nuk e kishte menduar kurrë ta vlerësonte.

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares

Nuk ishte një skenë e lehtë për Thompson, dhe vetëm tre persona të tjerë ishin në setin e mbyllur kur ajo e xhiroi, duke përfshirë regjisoren Sophie Hyde.

“Emma nuk është imune ndaj kulturës në të cilën jemi të zhytur të gjithë, që na tregon se trupat tanë nuk do të jenë kurrë të mjaftueshëm”, thotë Hyde. "Pra, duke e bërë këtë moment plotësisht si Nancy, pasi kishte pasur njëfarë aksesi në madhështinë e asaj që trupi i saj është i aftë, Ema duhej të besonte vërtet në atë ide dhe të zhytej në të. Gjë që ajo e bëri plotësisht."

Thompson mendon se si filmi ka ndikuar në pikëpamjen e saj për veten.

"Gjithmonë kam menduar se trupi im nuk ishte mjaftueshëm, nuk ishte aspak tërheqës, megjithatë, unë kam jetuar në të dhe kam përjetuar kënaqësi në të," -tha ajo. "Unë mendoj se sa më shumë që ne mund t'i pranojmë trupat tanë - dhe të mos i duam, nuk duhet t'i duash - por duhet t'i pranojmë në mënyrë që të përjetojmë diçka brenda tyre."

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares

Ndërsa në një intervistë për Glamour, Thompson e quan faktin e të mos qenit në gjendje të pranojmë trupin tonë, si një nga tragjeditë më të mëdha.

Emma Thompson talks about her nude scene and acceptance of bodies: Nobody cares

"I think one of the great tragedies in our lives - in the lives of women - is the time, the effort, the energy, the passion that we have lost by not being able to accept our body. And I think it's very, very hard to undo that, but somehow we have to try. This is my contribution - this is a small contribution, but this is all I can do and people will follow it so that we can normalize normal bodies, bodies that have not been treated, have not been industrialized in some way and have become acceptable. "We are all used to comparing ourselves to bodies that, in general, are not what human beings have ," she said.

"Good Luck To You, Leo Grande" is airing on "Hulu".

Latest news