Flash News

POLITIKOFF

Ermal Meta gives a free concert for Albanians

Ermal Meta gives a free concert for Albanians

Currently, the Albanian singer who is so dear to the Italian public and also Albanian, is giving a concert at the stadium 'Air Albania ". However, from the published videos we see that there are not many people in the stadium.

Despite the fact that it was warned that the attendees would be with empty seats in the middle to avoid any close contact due to Cocvid-19, the stadium still does not have enough fans (although we know that Ermali has millions of Albanian fans wherever there are Albanian speakers) .

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Politiko.al (@politikoal)

Nëse bëjmë një krahasim me koncertet që janë mbajtur së fundmi - sidomos gjatë sezonit të verës - as nuk krahasohen audiencat. Teksa reperët, këngëtarët e muzikës pop dhe dhe muzikës së lehtë që në përgjithësi këndojnë me "playback" mbledhin pafund fansat që festojnë në mënyrë të shfrenuar në clube-e dhe pub-e, Ermali me një bandë me vete dhe me muzikë live, nuk mbledh dot aq shumë.

Kujtojmë se një këngëtar i listës "A" si Ermali ka ofruar këtë koncert falas për shqiptarët dhe dje në konferencën për shtyp, artisti tha se sa herë këndon për publikun shqiptar ka emocione pavarësisht qindra koncerteve që ka dhënë kudo gjatë gjithë karrierës së tij.

Ermali ka ngritur në këmbë publikun duke u futur mes për mes fansave dhe duke i përshëndetur të gjithë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Politiko.al (@politikoal)

Videos from Ermal's concert: Politiko's Instagram

Below you have pictures of some of the Albanian artists who have filled the clubs with their concerts, although with playback and in pandemic conditions:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUTRINT IMERI (@butrint_official)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIDA (@kida)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOZZIK (@mozzik)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ledri Vula (@ledrivula)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa)

* Note: By 'playback' we do not mean that these singers do not know how to sing live

Latest news