Flash News

POLITIKOFF

Horoscope, what the stars predict for today

Horoscope, what the stars predict for today

Aries

You will be under the favorable influence of Mars, Venus and Mercury throughout the day. If during the last few days you have felt tired and nervous, the moment of significant recovery has come. A positive response is anticipated as well as a new development which you will like.

Taurus

This day will be quite interesting for all those who seek confirmations in love. Keep in mind that for feelings Venus, will have quite a positive impact. You will be quite keen on new encounters. An emotional recovery is predicted, but at the same time a kind of nervousness in the family.

Gemini

This Monday invites you to be careful as something seems to be not going right. The positive thing is that Mercury will enter your sign and this is important for anyone who is planning a trip, or wants to contact a person who is far away. Love will be filled with confusion, and of course this will be a consequence of what you have sown before.

Crab

You will be filled with moments of dissatisfaction, due to the negative impact of the Moon. The good news is that Mercury is no longer against and consequently some of the tensions you have gone through can be resolved, especially in the workplace.

Leo

Starting tomorrow, the Moon will assist you in your movements and communication issues. You will display a great capacity for action, ensuring the peace of your heart. However, confrontations regarding feelings are not excluded.

Virgjëresha

Hëna do të ketë ndikim tranzit në të lindurit e kësaj shenje. Gjatë kohëve të fundit dashuria nuk ka shkuar siç duhet, edhe pse keni një person fantastik në krahë. Duhet të tregoheni të kujdesshëm, në mënyrë që të rikuperoni një lidhje që e keni përzemër.

Peshorja

Kjo ditë është mjaft e rëndësishme për gjithë ata që kanë në plan të udhëtojnë, por edhe për gjithë ata që duan të rikuperojnë besimin në aftësitë e tyre. Duhet të shfaqni një sjellje pozitive në raport me zhvillimet e reja. Nëse hasni në keqkuptime, brenda së shtunës parashikohet që ti zgjidhni. Megjithatë do të ketë momente tensioni me të lindurit e shenjës së bricjapëve, ndaj duhet të jeni sa më të matur.

Akrepi

Përfitoni nga kjo pjesë e javës, për shkak të ndikimit të favorshëm të Hënës në këtë shenjë. Idetë tuaja do të vlerësohet dhe do të shënoni rikuperim sa i takon parave. Gjëja më e rëndësishme momentalisht është që të rigjeni qetësinë dhe emocionet, ku kjo ditë do të rikthejë ekuilibrat.

Shigjetari

Do të jetë e vështirë që kjo ditë të menaxhohet. Nëse jeni të pushtuar nga ndjenjat, do të keni dëshirë që të qëndroni gjithë kohës me personin tuaj të zemrës, por nëse lidhja juaj nuk funksionon, duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm. Mbani parasysh se çdo gjë është reciproke.

Bricjapi

Dikush mund t’iu bëj një ofertë të veçantë lidhur me dashurinë. Gjatë kësaj dite do të jeni të rrethuar nga ziliqarët, ndaj bëni kujdes ndaj sulmeve të mundshme. Tregohuni të matur lidhur me disa shpenzime më shumë, pasi do ju duet të mbani situatën nën kontroll.

Ujori

For those born under this sign, love is always contradictory, as you seek friendship more than passion. Hard to be jealous, at least unless you have a very mobile person. When you see that a love does not work, do not stay long, but leave. You need the attention of others and you want them to return the favor. Mercury transit will help restore trust.

Pisces

During the day you should be surrounded only by people who stimulate you and not by people who are looking for things that you currently can not give. Currently the situation is predicted to be tense. You will likely need to make a choice, or carefully manage some complicated reports.

 

Latest news