Flash News

POLITIKOFF

December horoscope, what is predicted for each sign

December horoscope, what is predicted for each sign

It is December 1, the last month of 2021 and, like every beginning of the month, astrology Meri Shehu makes the ranking of the lucky signs of this month. From the studio of "Rudina" on TV Klan, Meri has made the forecast for each sign, revealing the specifics of each sign for December.

 1. Crab

This month of December should be somewhat more manageable than others for Cancer sign persons. Others will set conditions and do not allow it to open. Problems can arise in marriage, economic issues, and therefore Crabs are in this position. At the end of the year things start and open.

 1. Aries

They are in this position, but Aries will have a good element, they will run away, they will travel. Those Aries who will leave after the 13th will be more privileged, but if the rest stay here, they will have not very pleasant events. At the moment they will be a bit with obstacles. Those who will run away will find it easier.

 1. Gemini

A Gemini at the end of the year would like to explode somehow, opening the gates on all sides. The twins are like those children who may have grown up but actually have the holiday spirit. They will remain somewhat secret in love relationships. It is a month that will be faced with economic difficulties. I would tell the twins to keep calm.

 1. Lions

They have had the most confrontational year, difficulties, they have not felt calm. Again they felt an obstacle, or something was going their way. Lions born in the third 10-day period have a major hurdle in their lives. Mars in Sagittarius will give you new energies. External contacts and connections will be very good.

 1. balances

Libra will have a great balance, will deal with family relationships. Will they do erotic family life, will a loved one come to their family? For Libra it will be a good economic moment, but also an investment. They need to be clearer in their explanations.

 1. Virgo

Realistë, por optimistë nuk janë. Realizimi i bën të fitojnë në disa gjëra, por realiteti i lodh. Janë shenjë e meanxhimit. Hëna e Re në Shigjetar u sjell një shtëpi të re, por edhe debate të fuqishme familjare për mirë, por mund të kenë një mendim ndryshe nga dikush i familjes. Duan të kalojnë dhjetorin diku tjetër. Shmangni debatet familjare, sugjerimet për udhëtime, biznese, arredime. Kush është beqar do të gjejë dashurinë. Na prish pak punë data 19 e tutje sepse disa që kanë pasur prishje marrëdhëniesh nga e kaluara, rikthehen përsëri për sqarim dhe disa Virgjëreshë mund të marrin vendime të gabuara.

 1. Demi

Japin energji të mira riprodhuese, çlirohen nga e kaluara, nga një marrëdhënie e vështirë, por duket sikur ata nuk e duan atë liri. Do të kenë energji shumë të mirë, thjesht ata nuk do ta kuptojnë dhe të kthehen në marrëdhëniet që kanë pasur në të kaluarën, por qëndrojnë përsëri në atë ritmin e tyre të mesëm, por të sigurt. Ata nuk do të rrezikojnë, por do të rrijnë në atë qoshen e sigurtë dhe nuk do ta marrin atë, do ta kalojnë Vitin e Ri me ata njerëz që janë mësuar dhe shpresojnë që ta gjejnë atë energjinë e re.

 1. Ujori

2021 ka qenë viti i tyre. Janë në këtë pozicion që është ai sulmi i fundit, sepse përherë nxitohen dhe thonë kaq ishte. Më vonë do të hapet një skemë shumë e mirë. Do të ketë energji të mira. Kujdes në çështjet personale, mund të rikthehen nga e kaluara me disa gabime që do të pasojnë në të ardhmen.

 1. Akrepi

Do të kenë disa rikthime planesh mbrapsht, por do të jenë të ëmbla. Të bëjnë kujdes të mos bashkëpunojnë me njerëz që kanë pasur marrëdhënie emocionale në të kaluarën. Duhet të mbyllet ajo vrima në të çarë në thesin e kërkesave të tyre. Mund të ishin shumë më mirë, do të kenë intensitet të madh ekonomik, do të jenë luftarakë nga data 13 e tutje.

 1. Peshqit

Do të bëjnë balancë të mirë këtë muaj, sepse parapërgatiten të futen në vitin e tyre, por kanë një peng që nuk e kanë zgjidhur dhe mund të ketë të bëjë me punën, shëndetin ose me ndihmesën që nuk e kanë realizuar. Ky është momenti i tyre delikat, t’i mbajnë presionet mirë që të mos ketë shpërthime dhe të mërziten për gjëra që më vonë do të kenë zgjidhet.  

 1. Shigjetari

Mars enters their sign. They flirt, travel, go out, explore, get what they want or at least feel themselves. On the emotional side, they are a bit trapped and collected, but have a very strong belief that this thing will be fixed. Be careful with work, health and contacts that are suspicious.

 1. Capricorn

Many plans will be entangled in this sign, many Capricorns will be linked. Returns from the past to watch out for after 19 onwards. The economic advantage will triumph in 2022. I hope they do not become more believers than the Pope because when they get a boost, they pretend to know and better than those who are more professional. This is exactly the moment when they will start with good alliances. 

Latest news