Flash News

POLITIKOFF

Returning after many years, Arben Derhemi shares photos with the characters of "People and Fate"

Returning after many years, Arben Derhemi shares photos with the characters of
The return of the Albanian hit series "People and Fate" is already a fait accompli. Not many days ago, the actor Arben Derhemi, who played the role of Flori, published on social networks a photo with Robert Ndrenika, who played the role of his father in the series, Patience.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arben Derhemi (@arben.derhemi)

Që prej përfundimit të serialit, fansat e serialit kanë pritur që të rikthehet, me aktorët protagonistë që gjatë viteve e kanë pranuar se do donin po ashtu t'i riktheheshin roleve të tyre. Dhe më në fund dëshira u është plotësuar. Derhemi ka publikuar një tjetër foto, ku ai shfaqet pranë Erës, motrës së tij në serial (Eni Jani Fuga) dhe dajës shef policie (Alfred Trebicka), ndërsa shkruan bashkëngjitur: “Gjithçka është ok…përgatitjet vazhdojnë”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arben Derhemi (@arben.derhemi)

When the telenovela "People and Fate" began its broadcast on TVSH, countless Albanians were "stuck" in front of the screen, waiting full of anxiety and fear for what would happen to the fate of their favorite characters. It is not known if the events will be picked up and continued at the time they were interrupted or if they will show their continuation in the present day.

Latest news