Flash News

POLITIKOFF

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Sometimes, inappropriate and impractical clothes become fashionable. But this approach has existed throughout human history. Just think of tight corsets and big wigs. People are forced to follow new fashion trends, sometimes even against "desire", not feeling at all comfortable.

Below you will be able to read which outfits are not at all comfortable in everyday life:

Silk suit

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Silk is a very difficult material to care for. If washing, drying and ironing are done incorrectly, the suit can quickly lose its shine.

Cyclist pants

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Disa njerëz mendojnë se kjo tendencë është qesharake, të tjerët janë të çmendur pas saj. Por është e vështirë të mos pajtohesh me faktin se pantallonat e shkurtra të çiklistëve duken mirë vetëm te vajzat e gjata dhe elegante. Gjithsesi, për një gjë biem dakord të gjitha: ato janë shumë të ngushta.

Jumpsuit dimëror

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Edhe Paris Hilton dhe Gëen Stefani zgjedhin të jenë praktike në përditshmëri. Një jumpsuit tërheq vëmendjen dhe thekson trupin, por është krejtësisht i parehatshëm në jetën e përditshme. Një tjetër disavantazh është se ju duhet të lani të gjithë kostumin, pavarësisht nga fakti se në shumicën e rasteve, pjesa e poshtme bëhet më shumë pis, se ajo lart.

Një çantë e tejdukshme

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Mund t’ju duket një çantë unike, por kujdes. Çantat e tejdukshme mund të tërheqin vëmendjen e hajdutëve dhe grabitësve, ose e thjeshtë fare - çdo njeri mund të shohë se çfarë mbani në çantë. Përmbajtja e çantës së një gruaje duhet të mbetet një mister.

Kostum pizhama

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Kjo tendencë e pazakontë nuk po zhduket ende, thjesht ndryshon formë, pëlhurë dhe ngjyrën e saj. Modelet me "pizhama" vazhdimisht shfaqen në pasarela, por në jetën e përditshme, me kostume të tilla, duket sikur sapo jemi zgjuar nga gjumi.

Fustani si këmishë nate

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Veshja, e cila është e dashur për shumë fashionista, lehtësisht rrudhoset, madje edhe njollat e vogla duken qartë në të. Përveç kësaj, është shumë e vështirë të zgjedhësh të brendshmet e duhura, sepse ky material fustani tregon çdo gjë që ndodhet poshtë tij.

Këpucë plastike

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

The silicone used in these shoes is 100% airtight making your feet wet. Also, if you still decide to buy these shoes, you need to make sure the pedicure is done regularly.

Swimwear with many ties

Trends that look good on catwalks but uncomfortable in everyday life

Multi-tiered swimsuits are popular on catwalks, just as much as regular bikinis. However, they are more suitable for beach parties, pool or photo sets.

 

Latest news