Itali/ Vrau hajdutin shqiptar, shkon vetë në burg pas pesë vitesh gjyqe

U dorëzua në burgun breshian të “Verziano Mirko Franzoni”, 33 vjeçari italian i dënuar me 9 vite e 4 muaj heqje lirie për vrasjen e shqiptarit Eduard Ndoj.

Sipas ANSA-s, viktima 26 vjeç ishte hajdut dhe u qëllua në dhjetor të 2014-ës, ndërsa ai sapo kishte dalë nga një banesë.

Autori e kishte parë atë që të dilte nga shtëpia et ë vëllait të tij dhe pasi e ndoqi e qëlloi.

Edhe pse ai ishte mbrojtur në gjykatë, duke thënë se goditja ishe aksidentale, për prokurorit vepra penale ishte e qëllimtë.