Cilat janë tri gjërat që e bëjnë Nard Ndokën të veçantë

I ftuar në emisionin “Shiko kush Luan” deputeti i partisë Demokristiane, u pyet në lidhje me karrierën dhe jetën e tij jashtë politikës.

I pyetur nga drejtuesit e emisionit se kush janë tre gjërat që e bëjnë Nard Ndokën, deputeti u shpreh shkurt, “Emri, mbiemri dhe unë”. Një përgjigje e shkurt, por që prezanton shkurtimisht Ndokën.

Nard Ndoka tregon cili është politikani demokrat me të cilin ka patur debate