Messi&CO nuk mendojnë, Barcelona me gjest fantastik!

Klubi i Barcelona ka bërë një gjest fantastik, pasi ka pranuar të shkurtojnë 70% të rrogave të tyre. Nuk po flasim për futbollin, aty ku Messi&CO nuk e kanë pranuar diçka të tillë, por për ekipet e tjera.

Basketbolli, hokei, futbolli në sallë dhe handbolli kanë pranuar që të ndihmojnë klubin. Ata kanë hequr dorë nga fitimet e tyre kolosale nisur nga situata e keqe që po kalon Barcelona për shkak të COVID-19.

Klubi i futbollit ende nuk e ka marrë një masë të tillë dhe duket se nuk do ta bëjë. Arsyeja është absurde, pasi Real Madridi ka vendosur të paguajë futbollistët në 100% dhe kjo është arsyeja se pse lojtarët e Barçës nuk duan të ulin rrogat.