Parlamenti/ Deputeti i ri nuk lejohet të ulet në karrigen e Berishës

Seanca e sotme parlamentare nisi me betimin e 3 deputetëve nga lista e Partisë Demokratike, ku mes tyre ishte edhe Kujtim Gjuzi, renditur i fundit në qarkun e Durrësit.

Fotografi Agim Rama ka zbuluar se Gjuzi dëshironte të ulej të karrigia e ish-kryeministrit Sali Berisha në Parlament por nuk u lejua.

Në një postim në Facebook, Rama gjithashtu shkruan se disa deputetë të tjerë te futur rishtazi ne parlament kërkonin të uledhin dhe të bënin foto në foltoret e ministrave.