Përgjimet e BILD/ Gjiknuri – Keshit: Mos u bëj merak, do të çoj ca çuna, nga ata tipat problematikë

Në pergjimet e publikuara nga prestigjozja gjermane BILD është edhe një bisedë tëlefonike mes ish-ministrit Damian Gjiknuri dhe zyrtarit të ministrisë së Brendshme, Arben Keshi.

Në këtë përgjim Gjiknuri i thotë Keshit të mos bëhet merak nga disa vëzhgues të panjohur, të cilët Keshi i thotë se kishin mbërritur, pasi do t’i dërgonte në mbështetje të tij ca “të fortë”.

Pjesë nga biseda:

Damian Gjiknuri: Ca bëhet

Keshi: Hiç, asgjë

Gjiknuri: Naj marak naj gjë.

Keshi: Po do të vijnë këta deputetët.

Gjiknuri: Kanë qenë pa gjumë

Po do vijnë mo, ja do vijnë tashi.

Keshi: Vijnë ca vëzhgues nga rrethet nga ata të tjerët që se di se kush janë

Gjiknuri: e di mo ashtu e di, ashtu bëjnë ata. Unë do të çoj edhe ca çuna që të të duhen për çdo rast, të mos dalin shumë se janë nga ata tipat problematic por gjithsesi të jenë aty për çdo rast.