POLITIKOFF

Kim fiton më shumë nga një postim në Instagram sesa në gjithë sezonin e "Keeping up with Kardashians"

Kim fiton më shumë nga një postim në Instagram sesa në

Kim Kardashian është një nga femrat më të ndjekura në botë në Instagram. Vetë Kardashian ka pranuar se mund të fitojë më shumë para nga një postim në Instagram duke reklamuar produkte të ndryshme ose duke i sponsoruar, se sa me filmimin e një sezoni të tërë të Keeping Up With the Kardashians.

“Nuk do të ishim këta që jemi sot pa mbështetjen e këtij emisioni, dhe për këtë arsye ne vazhdojmë ta bëjmë publike jetën tonë”, i ktha ajo David Letterman në një intervistë për emisionin e tij në Netflix.

“Realisht ne mund të postojmë diçka në rrjete sociale dhe të fitojmë më shumë para se sa e bëjmë në gjithë sezonin”.

Ditari politik

Të fundit