Flash News

POLITIKOFF

Mariza Ikonomi bëhet nënë për herë të parë

Mariza Ikonomi bëhet nënë për herë të parë

Mariza Ikonomi u bërë nënë për herë të parë. Nuk dihet ende gjininë e bebit, pasi mami Mariza ka vendosur që ta mbajë këtë lajm tejet privat duke mos dashur të ndajë detaje rreth shtatzënisë së saj.

Këngëtarja dhe partneri i saj jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe largësia e ka ndihmuar këngëtaren që mos të jetë në qëndër të vëmendjes mediatike.

Të fundit