Publikohet traileri i parë i filmit “I love Tropoja”, shfaqet dhe kryeministri Edi Rama

Tashmë kemi një datë fikse, data 29 janar  në 2020-ën do të shfaqet për herë të parë filmi komedi “I love Tropoja” me producent dhe aktor protagonist Ermal Mamaqin. Ky film është xhiruar në Tropojë dhe ka në qendër këtë film.

Pjesë e filmit janë emrat më të njohur të ekranit, artistë e aktorë të ndryshëm. Lajmi që kryeministri i vendit, Edi Rama, është i përfshirë në këtë rol nuk është i ri, por ai është shfaqur dhe në trailerin e këtij filmi.

Shfaqja do të jepet 6 herë në ditë, për dy javë rresht tek “Pallati i Kongreseve”.