Rama në darkë me Junker, postim për ndihmën ekonomike në Facebook

Pas përfundimit të konferencës me Presidentin e Komisionit Euopian, kryeministri Rama dhe Junker vijuan me axhendën e cila parashikon një darkë me dy delegacionet në godinën e kryeministrisë.

Por teksa ndodhej në darkë me Presidentin e KE, Rama ka bërë një postim për ndihmën ekonomike në rrjetin social Facebook. Kryeministri ka postuar sërish një krahasim mes dy familjeve në Bulqizë.