RENEA mësyn në Elbasan, kontrolle të befasishme në biznese

Forcat RENEA kryen kontrolle të shumta në qytetin Elbasanit, në bashkëpunim edhe me policinë e qytetit. Efektivë të shumtë zbarkuan në rrugë, lagje, lokale dhe biznese, e gjithashtu kontrolle u ushtruan edhe në automjete të dyshimta.

Policia ushtroi kontrolle në disa biznese mes të cilave edhe një kompani të polici private, ndërsa në një tjetër biznes ndërhynë zjarrfikësit, pasi ishte i mbyllur.

Disa persona janë shoqëruar në polici. Elbasani është kthyer në një nga qytetet më të trazuara në Shqipëri, për shkak të aktivitetit të grupeve kriminale.