Roberto Saviano: Shteti Islamik kultivon marijuana në Shqipëri

Shkrimtari dhe eksperti i Mafias, Roberto Saviano në një intervistë për Euronews thotë se Shteti Islamik (IS), ndër burimet e fitimit financiar ka edhe trafikun e marijuanës, të cilën e kultivon në Shqipëri. Saviano rreshton si burime të tjera fitimi të Shteti Islamik, të gjitha nga aktiviteti kriminal: shantazhin, kontrabandën e naftës dhe veprave të artit.

Më poshte linku i intervistës së plotë të Savianos: