Tirana news

Tiranë, Shqipëri

Një protestues ‘moskokëçarës’ në mes të policisë dhe fishezjarreve të hedhura nga protestues të tjerë gjatë një demonstrimi anti-qeevritar, shkruan gazeta britanike The Guarian, e cila e ka kualifikuar foton si një ndër më të mirat e javës.

Foto: Gent Shkullaku/AFP/Getty Images