16 të famshmit më të paguar në Instagram

Instagrami është një nga platformat ku biznese dhe të famshëm gjenerojnë shumë të ardhura. Rrjeti social i cili po fuqizohet çdo ditë e më shumë ka dhe një listë të personave më të paguar në Instagram,

I pari që kryesin është futbollisti i njohur Cristiano Ronaldo. Në 12 muajt e fundit ai ka bërë, falë 43 postime me sponsorizime dhe ka fituar 41.7 milionë euro.

I ndjekur nga  ylli i Barcelonës Leo Mesi. Ky i fundit në 12 muaj, ka fituar 25.2 milionë euro, një diferencë e madhe në krahasim me Ronaldon.

Në vendin e tretë renditet Kendall Jenner, me 21.2 milionë euro në vit vetëm nga Instagrami, ndërkohë që ka lënë pas motrën e saj Kylie Jenner, e cila renditet në vendin e katër me 16.2 milionë euro në vit.

Ndërsa Kim Kardashian është klasifikuar në vendin e shtatë dhe për gjatë një viti ajo ka fituar 9.4 milion euro nga ky rrjet sociale.

Të ardhurat për këtë vit nga Instagrami kanë rënë edhe për Selena Gomez, e cila pozicionohet në vendin e nëntë dhe ka fituar 6.5 milion euro në vit.