8 ditë pas kërkesës së Prokurorisë, oficerët kontrollojnë shtëpinë e Saimir Tahirit

Vetëm pas 8 ditësh nga kërkesa e Prokurorisë për kontrollin e banesës së Saimir Tahirit, oficerët e policisë gjyqësore po kontrollojnë shtëpinë e ish-ministrit.

Aktualisht mësohet se në shtëpinë e Tahirit po kontrollojnë 4 oficerë të policisë.  Mësohet se i pranishëm është dhe Tahiri.

 Kujtojmë që kontrolli i banesës së Tahirit ëshë kërkuar që pas raportit të autoriteteve italiane, por është refuzuar deri tani. Mbetet për t’u parë nëse do të gjenden prova inkriminuese brenda shtëpisë.