KRYESORE

'Armiku' te porta

'Armiku' te porta

Lesbos, Greqi

Disa nga refugjatët dhe emigrantët që kanë mbërritur së fundmi nga Turqia përpiqen të ngrohen, të mbledhur në kopshtin e një kishe të vogël, ku kanë kaluar edhe natën.

Foto: Louisa Gouliamaki/AFP/Getty

Ditari politik

Të fundit