Flash News

KRYESORE

Berisha: Nuk e di në do të ketë koalicion mes palëve por do të inkurajoja marrëveshjen

Berisha: Nuk e di në do të ketë koalicion mes palëve por do

Në studion e Eni Vasilit Berisha foli mbi aludimet e një një koalicioni mes PD-së dhe PS-së. Sipas tij  nuk  ka ende informacion për një gjë të tillë por vet ai do të vazhdojë të inkurajojë marëveshjet.

Berisha shton se për çdo kryeministër, marrëveshja është  kusht kryesor i një  qeverisje të qëndrueshme.

“Nuk avancoj në kopetencate  mia, qëndrimi im ka qenë se këtu ky model nuk shkon (modeli gjerman) pasi atje kanë  gjykata  dhe ligj të konsoliduar, nuk them se  nuk ka mungesë  transparence.Kjo është tjetër, dialogu mes  mazhorancës dhe opozitës është jetik kushdo që të jetë kryeministër duhet të  ketë qartë që marrëveshja është kusht kryesor. Nuk ka asnjë plan për  koalicion, marrëveshjen  do ta inkurajoja, nuk e di a  ka. Në dijeninë time nuk ka  koalicion për marrëveshje po, jam dakort”

Ditari politik

Të fundit