Bota

Macron: Virusi do të qëndrojë të paktën deri në verën e ardhshme

Macron: Virusi do të qëndrojë të paktën deri në

Presidenti francez Emmanuel Macron thotë se vendi i tij do të luftojë virusin të paktën deri në verën e vitit të ardhshëm. Kjo deklaratë vjen pas regjistrimit të rekordeve ditore me COVID-19 në Francë.

“Masat mund të lehtësohen, kur infeksionet e reja bien përsëri në mes të 3,000 dhe 5,000 në ditë,” tha Macron,

Ai bëri thirrje për veprim të shpejtë për të parandaluar mbingarkesën e shërbimeve shëndetësore.

Ditari politik

Të fundit