Cilat janë fustanet më të pëlqyer të momentit, sipas ‘Google’

Tani që zyrtarisht vera ka nisur, ne femrat duam që të ndihemi sa më freskët dhe me jo “shumë rroba në trup”. Ndaj për këtë, zgjidhja perfekte janë fustanet. Sipas sugjerimeve të “Google”,fustanet më popullore, pra më të pëlqyera nga të gjitha kategoritë janë:

“Fustani i vogël i zi”, “fustani me printe leopardi” dhe “fustani me mëngë të gjata”(këtë të fundit evitojeni sa më shumë në ditët e nxehta).

Fustanet e stilit viktorian

Fustanet me printet e zebrës

Fustanet me ngjyra neon