Denoncohet ‘studentja’ e ftuar në emisionin ‘Dritare’: Është juriste e Ministrisë së Arsimit

Në emisionin ‘Dritare’ në News 24 po diskutohet lidhur me protestën e studentëve per uljen e tarifave te studimit.

Në panel, është edhe një vajzë, që u prezantua si studente me emrin Adelina Laçi, por sipas ish zëvendës/ministrit Taulant Muka, ajo është juriste në Ministrinë e Arsimit.

“Une nuk e shihja panelin se isha në ‘Skype’, dhe ishte një vajzë që pyeste si studente, pyetje provokative alla politike. Në fakt ishtë Adelina Laci, juriste tek Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë! Ç’provokime të rëndomta!”, shkruan Muka ne ‘Facebook’.