Flash News

Ditari i Maxhorancës

Balluku: Kontrollorët që kanë braktisur detyrën do nxirren nga ushtria prej godinës

Balluku: Kontrollorët që kanë braktisur detyrën do nxirren

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka paralajmëruar me tone të forta se kontrollorët që kanë braktisur detyrën në Albcontrol do të nxirren prej godinës nga ushtria,

“Këta persona mund të kryejnë aksione shumë të rrezikshme për hapësirën shqiptare, ndaj ndërtesa e Albcontrol do të merret në mbrojtje nga Forcat e Armatosura.

Për këtë arsye, ndërtesa do të merret në ruajtje nga Forcat e Armatosura dhe nga ky moment, Policia e Shtetit do të vërë nën kontroll ndërtesën”, tha ministrja, teksa u bëri thirrje punonjësve që sipas saj nuk janë bërë ende masha të politikës të kthehen në punë dhe të rikthejnë në funksion trafikun ajror në hapësirën shqiptare.

Të fundit