Flash News

Ditari i Maxhorancës

Xhafaj mbledh për herë të dytë Komisionin Antikorrupsion, opozita e bojkoton sërish

Xhafaj mbledh për herë të dytë Komisionin Antikorrupsion,

Fatrmit Xhafaj ka mbledhur për herë të dytë Komisionin Antikorrupsion.

Edhe këtë herë opozita ka vendosur ta bojkotojë dhe të mos marrë pjesë në mbledhje. Xhafaj ka ripërsëritur thirrjen që demokratët t'i bashkohen komisionit.

“Të keqardhur që ende opozita nuk po bëhet pjesë e aktivitetit normal të komisionit”, tha Xhafaj.

Të fundit