“Dua të hipi në kalë, do blejmë lodër, pse”, si reagon Rama ndaj kërkesave të Zahos në panairin e Tiranës

Dje, u çel panairi “Shqipëria punon tokën”, ‘Sheshi Skënderbej’ në Tiranë.

Veç interesit të banorëve të kryeqytetit, panairi u vizitua edhe nga kryeministri Edi Rama, i cili si rrallë herë kishte marrë përdore edhe djalin e tij të vogël, Zahon.

Sipas Ramës, i biri nuk do të habitej nga kafshët e fshatit si lopët, kali etj., pasi ai jeton në fshat dhe i njeh mirë.

Mirëpo, i biri ka kërkuar vazhdimisht që të hipte në një kalë, apo të ushqente një poni, por Rama nuk e ka lejuar.

Shihni videon dhe reagimet e kryeministrit pas pyetjeve dhe kërkesave të të birit gjatë vizitës në panair.