Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 13 shkurt 2024

Këmbimi valutor 13 shkurt 2024

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (e martë, 13 Shkurt), një dollar amerikan do blihet me 96.1 lekë dhe do shitet me 97 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 109.3 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 120.9 lekë dhe do shitet me 121.8 lekë.

Të fundit