Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 20 nëntor 2023

Këmbimi valutor 20 nëntor 2023

Monedha e eurozonës shitet sot me 104.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 95.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 119.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 71.4 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 107.7 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.64 lekë.

Të fundit