Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 21 prill 2024

Këmbimi valutor, 21 prill 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 101.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 95.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 118.3 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 69.8 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 104.7 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.61 lekë.

Të fundit