“Eja [email protected]”, këndi argëtues për fëmijët te Kalaja e Tiranës

Fundjavat bëhen më argëtuese për fëmijët me lojëra zbavitëse dhe larg teknologjisë.

Bashkia e Tiranës ka vënë në dispozicion të fëmijëve aktivitete të ndryshme për të vegjlit, lojëra të ndryshme dhe mundësi për miqësi të reja!

“Pas ditëve të lodhshme me mësime dhe detyra, vjen fundjava argëtuese tek këndet rekreative në lagje! “Eja [email protected]”, e stacionuar te Kalaja e Tiranës lumturoi fëmijët me muzikë, lojëra të ndryshme dhe miqësi të reja!”, thuhet në njoftimin e agjencisë së parqeve dhe rekreacionit.