Eksodi

Pas vrasjes së tmerrshme të një kujdestareje filipinase në Kuvaijt, qindra gra filipinase po kthehen në atdhe, siç edhe tregon kjo foto e shkrepur në aeroportin e Manilës. Shumë prej tyre rrëfejnë histori dhune dhe abuzimi, por gjithashtu thonë se prapë janë të gatshme që të punojnë jashtë vendit.

fotografia: AFP / NOEL CELIS